Arkisto: 'Valokuvaus'

Suomi-neidon olkapäällä

Torstaina 12. huhtikuuta 2007

Uusimmassa Retki-lehdessä (4/2007, s.32) on Kare Eskolan kirjoittama mielenkiintoinen reissukertomus Pyörällä Pöyrisjärvelle. Jutun tietorepusta löytyy yllättäen linkki tälle sivustolle - miksiköhän? ;)  Tein itse lähes vastaavan reissun heinäkuussa 2005. Linkki kuviin ja juttuun löytyy toki gallerian puolelta, mutta helpottaakseni etsintää, laitettakoon se myös tähän:

 • Reppu ja Polkupyörä seikkailevat – osa III, Suomi-neidon olkapäällä
 • Pöyrisjärven maastoissa, 9.7.2005

  MTB-kisaviikonloppu

  Keskiviikkona 27. syyskuuta 2006

  23.9. lauantaina oli vuorossa FRWD MTB Enduro Cupin viimeinen osakilpailu Hyvinkään maastoissa, johon osallistuin perinteisesti turisti-sarjassa (Tour). Tervaniemen Topi oli matkassa mukana ja osallistumassa ensimmäiseen enduro-kilpailuunsa. Kesäloman jälkeen ei treeniä ole juurikaan kertynyt ja se näkyi tuloksessa – seitsemäs sija. Fillari kulki ihan nätisti, mutta lienen vain ajanut liian hiljaa… ;) Topille tuli harmittava keskeytys neljännen erikoiskokeen jälkeen. Kisan jälkeen oli vielä pitkäksi venähtänyt EBA:n (Extreme Bike Association) syyskokous syöminkeineen. Sitä ollaan sitten EBA:n hallituksen jäsen seuraavat kaksi vuotta…

 • Hyvinkään Enduron kuvagalleria
 • Muutaman tunnin yöunien jälkeen suuntasin sunnuntaina auton keulan Lahden suuntaan – ohjelmassa oli Finlandia maastopyöräily Messilässä, joka meni mukavasti makoillen maastossa ja väijyen kameran takana muita pyöräilijöitä. Finlandian ajaminen ei oikein iskenyt, pururata-/hiekkatiepyöräily ei vaan innosta! Oli reitillä sentään polkupätkiäkin, joista löytyi muutamia hyviä kuvausspotteja!

 • Finlandia maastopyöräilyn kuvat
 • Hape Finlandiassa 24.9.2006

  Kuvagalleriat

  Sunnuntaina 3. syyskuuta 2006

  Wanhan kotisivun kuvagallerialinkit päivitetty vuosiluvun mukaan Sivut/Kuvagalleriat-osion alle. Palvelintilan vähyyden takia osa vanhemmista gallerioista tulee lähiaikoina kokonaan poistumaan!

  Etusivun linkki päivitetty tänne, ts. tämä blogisivusto otettu tällä päivämäärällä virallisesti käyttöön! Pienet ulkonäkö ja muut muutokset jatkuvat…