MTB-kisaviikonloppu

23.9. lauantaina oli vuorossa FRWD MTB Enduro Cupin viimeinen osakilpailu Hyvinkään maastoissa, johon osallistuin perinteisesti turisti-sarjassa (Tour). Tervaniemen Topi oli matkassa mukana ja osallistumassa ensimmäiseen enduro-kilpailuunsa. Kesäloman jälkeen ei treeniä ole juurikaan kertynyt ja se näkyi tuloksessa – seitsemäs sija. Fillari kulki ihan nätisti, mutta lienen vain ajanut liian hiljaa… ;) Topille tuli harmittava keskeytys neljännen erikoiskokeen jälkeen. Kisan jälkeen oli vielä pitkäksi venähtänyt EBA:n (Extreme Bike Association) syyskokous syöminkeineen. Sitä ollaan sitten EBA:n hallituksen jäsen seuraavat kaksi vuotta…

  • Hyvinkään Enduron kuvagalleria
  • Muutaman tunnin yöunien jälkeen suuntasin sunnuntaina auton keulan Lahden suuntaan – ohjelmassa oli Finlandia maastopyöräily Messilässä, joka meni mukavasti makoillen maastossa ja väijyen kameran takana muita pyöräilijöitä. Finlandian ajaminen ei oikein iskenyt, pururata-/hiekkatiepyöräily ei vaan innosta! Oli reitillä sentään polkupätkiäkin, joista löytyi muutamia hyviä kuvausspotteja!

  • Finlandia maastopyöräilyn kuvat
  • Hape Finlandiassa 24.9.2006

    Jätä vastaus

    Pääset takaisin etusivulle joko TÄSTÄ, tai sivun yläreunan kuvaa klikkaamalla!